Friday, March 6, 2009

I'm Happy!~~

woah..dah lama x update blog..sumenya gara2 wifi kat kolej aku kena panah petir.. huhu
ntah bile nk siap repair pon x tau la.. nie pon terpaksa balik umah, nk main tenet punye pasal.. :D

anyway, i'm really happy yesterday.. seems like all the problem has gone.. all the misunderstanding, miscommunication n miss apa2 lagi, dah setel..Alhamdulillah, memang x sia2 aku balik Klang..memang rasa terharu+ gembira sangat2 sbb krisis yg berlaku tue dah berakhir..
n to aleya, i know u're happy too, rite?! :)

nampaknya persahabatan kami akan kembali seperti biasa..gembira betoii!~ bagi meraikan kegembiraanku yg berada pada tahap maksimum ketika ini, aku n rakan2 lain decided utk g makan chicken lemon kat bagan seafood..huhahaha..lama giler x makan chicken lemon..chicken lemon paling sedap pernah aku makan..hahahaha..chicken lemon!~ chicken lemon!~

chicken lemon, baby kailan, paprik daging (kot?)

lain2 aktiviti aku :

- hari rabu hari tue aku g dinner dgn budak2 jepun at Ampang Lookout Point..memang lawa giler tempat tue..atas bukit tuh..memang nampak seluruh KL la..choo kireii!~ lawa giler KL malam2..

(aku x reti nk adjust camera..huhu..tp memang lawa giler pemandangan dari sini.
memang nampak jelas seluruh KL..)


- sabtu minggu lepas, p dinner fakulti kat PICC, Putrajaya..best! siap konvoi beramai2 dr UKM ke sana..seronok + enjoy ! pas dinner tue, terus singgah mamak layan game Chelsea..dahlah dengan pakai baju batiknye, malu aku..huhu..tp sib baik la chelsea menang..Lampaq tuh yg scored winning goal..woah, lampaq!!~



- Wataru ada kat M'sia skang..tp x sempat nk jumpe dia..he's so busy..pemidato tueh! dia jadi wakil Jepun dalam pertandingan pidato bahasa melayu..siap gambar dia masuk paper lagi tuh..huhu..


yg muka jepun tue dia la.. bertambah2 ensem plak dia nie..nk masuk pidato la katakan..kalu x, sblum nie, serabai je..huhu (selamber kutuk kawan sendiri..hehe)



//kenapa aku suka tulis blog panjang2??

0 comments: