Friday, March 27, 2009

Tired??!!

hari ni (semalam??) aku tido pukul 6.30 pagi, yakni after subuh! pastu bangun kul 9.08 am..semalam aku x leh tido sbb aku minum nescafe...bajet nk tido la after buat sikit assignment strategic dlm kira2 pukul 3 am, last2 pusing sane, pusing sini, garu2 kaki, garu2 tangan..tp still x leh tido..memang kuat betul penangan nescafe tuh..tue baru nescafe, belum kopi asli lagi..kalu aku minum kopi asli, agaknya 2 hari aku x leh tido..huhu

tido kul 6.30 bangun kul 9.08am..jangkamasa selama x sampai 3 jam betul2 membuatkan aku mengalami pening2 lalat..tingin sangat nk tido balik, tp terpaksa bangun jugak..sbb aku kena attend majlis bersama student Takushoku University Jepun..memang x sia2 aku bangun pagi dan menahan kesakitan pening2 lalatku itu kerana aku telah berjaya mendapat kawan2 baru!~

baru 2 minggu lepas student Takushoku University (Daigaku) balik ke Jepun..La nie mai plak senpai2 (senior) depa..yg datang masa hari tue junior (kouhai) derang..yg senpai2 nie datang utk melawat saja..zannen, depa hanya berada di m'sia selama 2 minggu je..

memula masa masuk dewan tue memang terasa lagi pening2, tp pas je sorang mamat jepun tue tegur kitorg, hilang terus pening2 aku tadi..hahaha..seronok betul td..bermesra2an dgn student2 Takushoku Daigaku..seronok sangat sbb yg datang hanya dlm 15 org je, pompuan 4 org n selebihnya lelaki :DD hik hik... sporting la dorang..pastu ada sorang mamat jepun tue, namanya Katsuya..aku tertarik dgn dia..hehehe..(pervert betul aku!) sbb muka dia cute..dah la pandai cakap BM, berminat dgn Islam lagi...huehue..(memang majoriti dorang tau cakap BM) :DD

sempat la jugak berkenalan dgn yg lain2..tp aku kena balik awal td, sebab nk temankan Is n Zek (geng2 KCS) p Menara TM untuk hantar proposal Street Party..sedih la juga sbb x leh nk mesra lama2 dgn student Takushoku td...nasib baik kak Sha ada amik emel dorang..bleh la aku copy..hehe..prospek terbaik tidak harus dilepaskan begitu saja..Katsuya-chan!~ hehe

tadi p Menara TM..woah..tingginya mak datuk!~ macam best je kerja kat situ..lif dah la banyak, laju2 plak tuh..kitorg p tingkat 8, x sampai 1 minit dah sampai..efficient n efective betul lif depa! kitorg g tingkat 8 utk antar proposal kat bahagian event & sponsorship TM.. jumpa sorang pekerja tue..baik sangat dia!~ kitrg sepatutnya jumpa boss dia, tp boss dia x de masa tuh..so abg tue offer, biar dia je passkan proposal tue kat boss dia..abg tu Ismail namanya.. :D siap bagi souvenior (おみやげ - omiyage) kat kitrg..keypad mouse n pen! cute la keypad TM tue.. kaler oren lagi..

seronok betul hari nie..dapat kawan baru lagi~
pastu dapat experience pergi syarikat corporate utk minta sponsorhip..
balik2 je penat..memang satu hari suntuk aku ada aktiviti hari nie.. dah la x cukup tido, memang letih tahap gaban..gaban pon x seletih aku gamaknya!

rugi x amik gambar dgn Katsuya..kalu x, bleh buat wallpaper desktop..huhu..
Katsuya-chan!~~ :D:D

EDITED : aku terlupa yg aku sebenarnya ada amik gambar curik Katsuya-chan..hehe!~
(abaikan kualiti gambar..guna henset je..)



3 comments:

farah_ichigo said...

Kyahh!! Hebat ar siap ade amek gmbr lg ni.. tp tk clear sgt ar.. hensem tk Katsuya-chan ni? ^o^

sheila said...

mestilah hensem..org2 yg menjadi perhatian akak sumenya hensem2..hahaha:P

farah jgn risau..nanti bila farah amik level 3, possibility farah utk jumpa dgn kawan2 jepun besar! sbb sensei banyak kasi peluang kat level 3 and level 4 utk bergaul mesra dgn student2 dr jepun :D :D

farah_ichigo said...

hehe.. nk tgk ar muka die dekat2 kalo hensem.. ^o^ bestnye akak dpt jumpe ramai bdk jepun hensem2.. XD

tk sabar plak nk naik level 3.. hrp2 kelas sem dpn tk busy, bleh ar amek level 2.. ^__^