Friday, March 19, 2010

Happy ♪

happy!~

petang semalam dapat result exam JLPT yg aku amek bulan december yg lepas.. Japan Foundation hantar result kat umah..Alhamdulillah, I've passed level 4.. =)
nie yg bersemangat nak amek exam JLPT level 3 plak nie..huhu
tapi tue la, aku pun dah x brape nak ingat dah bahasa2 jepun nie..apatah lagi nak paham tulisan kanji..
nie semua gara2 ke"busy"an aku XD dah la buku pon dah x baca, anime or drama jepun pon aku dah jarang tengok.. dah banyak episod bleach n naruto aku tinggai..nak catch-up balik pun dah x larat.. huhu 
tapi, harap2 jugak one day aku boleh amek exam sampai level 1.. InsyaAllah..

semalam jugak aku pegi karaoke dengan sebahagian GIAD beserta x-giad kat Green Box, AEON Bukit Tinggi.. Karok dengan En Iman, Kak Yana(hubby& zahra), Asyrani dan Anis..enjoyed betoi dengan dorang..kalaulah Alia, Kak Siti n En Bakar join sekali, mesti lagi havoc kan..hehe.. Semalam jugak 1st time aku masuk Green Box huhu..ye la, selama nie aku selalu berkarok kat karok kereta kabel je kat Ole2  tue hehe..dan semalam jugak 1st time melalak selama 5 jam tanpa henti (stat kul 7pm -12am) :DD Bayangkan, memang melalak tak hengat dunia arr kitorg huhu..Hopefully next time, dapat join dorang lagi..Thanks En Iman sbb sudi ajak saye :DDD

0 comments: