Tuesday, April 6, 2010

Pullman Putrajaya ♪♪

Saturday, 28th March 2010

-- pergi menyibuk kat putrajaya.. menyibuk kacau NCB buat staff retreat...hehe. Memula g sane ingat nak tolong kak yana babysit kan zahra, sekali x jadi plak nak babysit zahra..last2 kak siti plak yg babysitkan kitrog hikhik..(sayang kak siti :D)  Thanks kat kak yana sebab ajak saye dan alia g putrajaya. Memula aku ragu2 gak nak g sane, ye la, aku nie bukannye staff giad pon, g sane menyibuk je..huhu.. X plan pon nak tidoq kat sane skali..ingat nak balik hari je..skali kak yana suh tidoq bilik kak siti hehe..dah la x bawak baju pon..last2 gune je baju futsal yg memang aku dan alia standby dalam kete XDD

-- thanks jugak kat kak siti yang sudi pinjamkan biliknye pada kami semua..(love u, sis! u're the sporting person in diz world! <-- ayat bodek XDD) kitrgpun sempat berphoto shoot kat kawasan bilik kak siti..

aksi marlboro (menurut kak siti XD)

pokok bunga yg besar



pemandangan dari bilik hotel 

-- kak ayu (wife en iman) belanja kitrg makan strawberry coklat masa jalan2 kat dataran putrajaya.. sedap + marbeless!! tapi x sempat nak snap gamboo..terus telan strawberrynye XD

-- kawasan persekitaran pullman putrajaya tue memang sangat cantik! design yang sangat marbeles! bilik hotel yg sangat luas! pemandangan yg berhadapan tasik! everything is perfect! (w/pun aku hanya duk menumpang je hehe)
depan hotel

designnyer yang superb!

berhadapan dengan tasik

-- sebelah malam, pergi main bowling kat alamanda.. aku, alia, kak siti, kak ayu, en iman dan anis.. kak yana x join kitrg sbb zahra dan hubby kak yana dah tido.. kami pergi alamanda pon dekat pukul 10 lebih, tp still ramai org jugak kat sane, terpaksa juga menunggu seketika..padahal semangat dah berkobar2 :DD

alia
anis
kak siti

en iman

-- seperti dijangka, kak ayu menang bowling utk kedua2 game.. kak ayu memang superb!~ sampai sekarang x de sape penah kalahkan kak ayu (termasuklah en iman XDD) Pemenangnye kak ayu, pengalahnye x yah la tau sape..x penting pon -_-

aksi seorang juara

Aksi2 Bowling




Sunday, 29th March 2010

-- esok pagi2 lagi, aku, alia n kak siti kuar g breakfast..actually aku n alia x entitled pun utk join breakfast nie, tp memandangkan ramai orang NCB yg dah balik, jadi kitrg pun gantikan tempat dorang..(uits, rezeki x baik membazir) drpd membazir, baik bagi kitrg makan hehe :DD masa tgh breakfast, terjumpa en iman n kak ayu..kak yana pon ade gak, cuma kak yana duk meja lain..(malu agaknye nak duk 1 meja dgn ktrg yg banyak makan nie XDD)


makanan memang sedapp!!~


beraneka jenis!~
-- selesai breakfast, kami semua ambil keputusan utk berphoto shooting di sekitar Pullman hotel nie. Yg jd photographer, ofkozlah en iman & anis (time kaseh XD)



-- sangat happy dapat g Pullman nie..beshh tahap gaban! GIAD pon besh! ingatkan kehadiran kami tidak diingini, tapi apabila melihatkan layanan yg diberikan, tersentuh rasa hati (ahaks, jiwang karat ayat aku =D) thanks bebanyak GIAD sbb kasi can pada kami utk lepak yg hotel bertaraf 5 bintang inie XDD!~ next time bley kami menyebuk lagi yerk  ♥  (nampak sgt muka x malu he3 :DD)



0 comments: