Thursday, December 25, 2008

pening kapla den ni haaa...

duk kolej??
duk umah sewa??
duk kolej??
duk umah sewa??
duk kolej??
duk umah sewa??

i'm still can't decide which one is the best..this is my final year and final semester..
jauh dalam sudut hati, teringin jugak nak duk kat umah sewa.
mana tau, di sana, terbuka hati aku untuk belajar memasak & buat kerja rumah..hehe
but, still..college is the best..
bil air, api, letrik, internet sume free, cuma kena bayaq yuran kolej je..
but the prob here, aku tak dapat duduk kolej utk sem nie...budak2 dato onn yg buat latihan industri mostly memang x dapat bilik utk sem nie.. DD:

waa..sadis betul..sejak dr 1st year sampai 3rd year duduk dato onn..tetiba this time x dapat plak.
skang nie nak kena buat appeal letter (uhuks..teringat pengalaman buat appeal letter masa kat GIA dulu..huhu) surat rayuan utk kasi pada kolej2 yg berkenaan..x kisah la tercampak kat kolej mane..asalkan dlm ukm..
tp kalu x dapat jugak, terpaksa duduk umah sewa, dan bersiap sedia utk membuat kerja2 rumah..huhu XDD

0 comments: