Sunday, November 21, 2010

Tensen!

siyes, aku stress tahap gaban skang..
semuanye gara2 kekalahan chelsea..2 kali berturut2 chelsea kalah minggu nie.. ape nak jadi nie?
last week kalah dgn sunderland, kat tempat sendiri..3-0 plak tue..ini sesuatu yg amat tak munasabah langsung! chelsea x penah kalah seteruk tue since March 2010 at home.. Tak sampai seminggu kekalahan tue, semalam chelsea kalah lg..kali nie dgn birmingham plak, main kat away game.. siyes! bley kena darah gemuruh aku kalu chelsea slalu kalah cam nie.. mmg performance chelsea teruk sgt.. especially masa game lwn sunderland.. x tau ape masalah chelsea? tp aku mmg x nafikan, ketidakhadiran lampard, terry, essien dan sebahagian lg player2 penting chelsea, mmg menjejaskan tahap prestasi permainan chelsea.. Yg game lwn birmingham plak, chelsea ada 17 corner kick n menguasai hampir keseluruhan game, attack/goal attempt pon berlambak, tp 1 pon x masuk goal! mmg sangat mengecewakan melihat prestasi chelsea ketika nie.. kalu dulu beza 5-6 points antara chelsea n manyoo n arsenal, tp skang, dah sama point dgn manyoo..cuma chelsea still berada di atas kerna perbezaan jaringan goal.. aku harap sgt ancelotti dapat kuarkan idea/taktikal baru supaya dpt menyelamatkan chelsea dr terjelepuk ke tangga kedua..aku sbg peminat chelsea, geli tau nk duk kat tmpt kedua..biasa duk kat ataih je.. n aku juga mengharapkan kepulangan terry n lampard dari injury prone sbb kehilangan mereka berdua mmg membuatkan aku rasa x bertenaga utk menonton game chelsea..bak kata org, mereka berdua sbg penyeri kaca tv anda..


p/s: want to go back to my old self..

0 comments: