Friday, September 3, 2010

I Miss Them...

Rindunye kat Abg Usop, Abg Mael, Ayim & No...
Dorang sume jauh2.. Abg Usop kat Ampang, Abg Mael kat UK, Ayim kat Seri Kembangan, No plak kat Puncak Alam. Aku plak sorang2 je kat umah dgn mama & abah... Rindu sangat kat dorang semua..Lebih2 lagi time2 tgh down macam nie.. =(

Nampaknya raya tahun nie pon ahli keluarga kami masih x cukup korum.. masuk nie dah 4 tahun Abg Mael x balik raye kat sini..Last dia beraya kat sini pon masa tahun 2006.. sejak tue kitrg x penah amek gambar masa rayer..sbb x cukup korum.. Bilalah agaknya raye kami akan cukup korum? Rasenye tahun depan InsyaAllah, barulah kat umah tue cukup dgn 5 beradek yg berbagai perangai.. Dah lama umah tue x bising dgn suara2 ktorg.. lebih2 lagi suara aku yg asek bergaduh dgn Abg Mael..huhu.. Mmg sejak kecil lg, aku mmg x ngam dgn dia.. Ade je bende yg bley membuatkan kitrg bergaduh.. Rasanye rekod pergaduhan yg paling banyak antara kitrg adek beradek masih dipegang oleh aku & Abg Mael.. huhu  :D

Tak sabar nk tunggu raye tahun nie..W/pun x cukup korum, tp aku nk sangat umah tue dipenuhi dgn sore2 dorang.. Rindu sangat kat dorang.. Mama ngan abah mesti gembira anak2 dia balik umah lama2.. =)

=)

1 comments:

aLeYa said...

Ai pown windu gak abg mael :P