Monday, July 5, 2010

Orenji!~

lame dah x update blog..hahahaha (mukadimah yg ntah hape2 =D )

Jumaat lepas, 2/7/10, aku join geng2 kak yam, effa, ayu b dan ayu k, melepak sambil nonton game bola antara The Netherlands v Brazil kat Yok Mampir..Game besaqq tue beb! wajib nonton! lebih2 lg, aku nie fans the orenji =D
Dah lama dah plan dgn dorang utk lepak ramai2 sambil nonton bola..Game Belanda plak tue..Dorang biasalah, sokong Brazil..Sementelah pula, aku dah lama x lepak kat luar utk tgk bola.Dulu masa zaman muda2 kat ukm dulu, akulah antara muka familiar kat mapley sek 15 BBB tue :D.. Tp skang, bila dah stat keje n busy nie, dah jarang lepak kat mapley..selalu layan game kat umah je.. 
Masa aku sampai tue, game baru je stat. Kak Yam n the geng dah lama sampai, siap dh order makanan lg..(Sorry yer kak, saye MEMANG SENGAJA datang lambat hahaha =D ). Aku siap pakai baju oren lg utk menunjukkan semangat orenji yg kuat. Ingatkan dorang pon dtg pakai baju kuning, brazil kan..sekali, ampess.. aku sorang je yg pakai baju kaler oren..dorang sempoi je pakai baju selain kaler kuning..(ape nie beb! kate sokong brazil =P) 



 chicken chop yg marbeles..sedap dan murah !~

steady2, even lone ranger support belanda  =D

ayu k yg terkejut tgk gol pertama belanda..hehe

muka k.yam n ayu yg x percaya dgn kekalahan brazil di tangan orenji


malas nk ulas pasal game..dah tau keputusannye berapa n sape menang kan? hahaha...sonott betoii bila tgk orenji bangkit dr ketinggalan n seterusnya menang..pas nie, belanda akan ketemu sama uruguay..chance orenji utk g final macam cerah..rasa cam final, belanda vs germany je.. Go orenji go!~ =D

0 comments: