Monday, June 14, 2010

Cuti2 Mesia~

yeah, setelah sekian lama x update blog.. :D

hari nie masuk opis balik, lepas cuti2 mesia selama 3 hari 2 malam di Melaka bersama Cik Alia, Ain Huda dan Sin Chan..Boley bayangkan tak, cuti2 mesia ke Melaka ini adalah last minute plan! Cadang nak g Tengganu hari kamis tue bg menghadiri majlis kawen Kak Sya (kawan satu UKM) di Kuala Tengganu, tp terpaksa cancel last minute disbbkan salah seorg kwn kitrg cutinye x diapprovekan.. alang2 aku, Alia n Ain dah mintak cuti awal2, jadi kitrg pon cuti je la, xkan nak cancel cuti kan..dah la nak mintak cuti punyelah payah huhu.. sib baik la malam Rabu tue Alia dpt tarik Chan utk join trip ke Melaka nie..thanks bebanyak Chan! ko memang terbaek! even last minute pon, ko x penah mengecewakan kitrg ♥

seronok dpt g Melaka hari tue, w/pun sblum nie dah banyak kali aku g Melaka..tp kali nie, berbeza, sbb kami yg plan sendiri.. thanks juga atas bantuan kawan Alia, Mr Syai sbb berjaya dptkan hotel di Melaka dgn pantasnye., tp murah..berbaloi2! Dan dapat jugak kitrg merasa ikan bakar di Umbai dan Sg Duyung!
nanti kalu rajin, aku upload sume gambar2 kat Melaka tue.. tp agak rugi jugak sbb x sempat nk naik Taming Sari dan berjalan2 di sekitar Ayer Keroh.. tp xpe, next time kalu pegi Melaka, confirm kena pegi tempat2 menarik tue! Next trip, kitrg plan nak g Sabah! n hopefully kali nie betoi2 bercuti dgn plan yg sempurna!~

1 comments:

mastura said...

jelesnye..nak ikut juga..hehehe