Wednesday, May 5, 2010

Secawan Kopi Ais...

- Tengah2 hari petang nie, sedapnyer kalu dapat minum Kopi Ais barang secawan dua, buat menghilangkan mata yg mengantuk nie..x tau apsal, sejak 2 menjak nie, aku selalu mengantuk. Nak kata x cukup tido, x jugak. Cukup je tido 6/7 jam, kadang2 terlebey tido lg ada..Perubahan musim cuaca gamaknye..(erk, ada kaitan ke?) Keje berlambak tapi skang tengah x de mood nak wat keje..Lepak2 kejap sambil minum Kopi Ais pon okey gak kan.. Pastu bile dah segar, baru bersemangat nak sambung kerja balik.


- Tak sabar nak tunggu Sabtu nie, nak menyaksikan Terry menjulang Piala BPL..huhu..Apa2pun, aku x nak la terlalu teruja sbb Wigan tue pon bukan bleh dibuat main2..Depa penah kalahkan Chelsea pada awal musim dulu.. So, just hoping everything will be fine. Harap2 Chelsea dapat beat Wigan, even 1-0 pun dah cukup besar maknanye. Any silly mistake will cost us. Manyoo pun betoi2 je 1 point kat belakang. Kalau Chelsea draw @ lose, memang bye2 la gamaknya. Tapi aku tetap picaya kebolehan Chelsea Sabtu nie..




pic credit  : google &  mymesra forum :D

0 comments: