Sunday, July 26, 2009

Mixed feeling....

Sudah agak lama aku tak update blog ni. Semuanya gara2 streamyx di rumahku kena potong..(tanpa sebab!!) and our streamyx account was deleted PERMANENTLY, not temporary!! DD:
oleh kerana kejadian pemotongan ini merupakan kejadian yang menyedihkan, aku tak mahu mengigati lagi peristiwa tersebut..biarkanlah ia berlalu, aku perlu meneruskan kehidupanku seperti biasa.. :'(
kata pihak TM, mereka memerlukan masa sebulan untuk membuat akaun baru utk kami..
well, at least, akaun baru nanti kami tak perlu bayar apa2, sbb terdeletenye akaun kami adalah di atas kesilapan mereka..

Sekarang ini, aku online dgn menggunakan Bluetooth melalui handphone..pelik? aku pun pelik..



hajat sebenarnya nak transfer mp3 dr laptop ke hp, mula2 ingat nk guna usb kabel. Cari punye cari x jumpa kabel, last2 guna je Bluetooth. Actually utk transfer file better guna kabel sbb speed lagi laju dr bluetooth. alih2, lepas je transfer gune bluetooth, bleh plak aku online..haha..bagus betul gigi biru nie.. sebelum ni aku tak tahu pon bleh online guna cara nie.. :DD
cuma gune cara ini, kelajuan memang lembap sikit.. jadi segala aktiviti mendonlot dibekukan buat sementara waktu.

- opis aku dah berpindah dr jln semantan ke jln raja laut, yakni Menara Bumiputera-Commerce (MBC). Betul2 sebelah Sogo. Tapi aku tak lama pun kat situ, bcoz last friday, i've handed my resignation letter, which is 2 weeks notice to my boss. Finally, i'm able to submitted it. Before this, i always wanted to resign bcoz i don't really like working there, but after joined them for almost 2 month, i've a mixed feeling. Am i will missed them? :'(

1 comments:

Chang Chew Soon said...

you're working in CIMB huh? :)